Oculus TV za Oculus Go s podporo za Facebook, Netflix, Red Bull in druge video vsebine

Od nedavnega je za Oculus Go na voljo aplikacija Oculus TV, ki omogoča ogled TV video vsebin iz navidezne dnevne sobe, s podporo za Facebook, Netflix, Red Bull in druge video vsebine.

0
Oculus TV
Oculus TV

Oculus Go je samostojni VR prikazovalnik, ki za delovanje ne potrebuje ožičene povezave z zmogljivim računalnikom, saj ima procesno in grafično enoto vgrajeno in ga lahko tako uporabljamo kjerkoli.

Od nedavnega je zanj na voljo aplikacija Oculus TV, ki omogoča ogled TV video vsebin iz navidezne dnevne sobe, na udobnem kavču, z razgledom na prekrasno naravo.

Na voljo je ogled TV oddaj v živo, kot tudi ogled video vsebin na zahtevo, ki so na voljo v različnih kanalih, med katerimi lahko preklapljamo kot na običajni TV. Med njimi so:

  • Facebook TV, ki vključuje precej originalnih oddaj, kot tudi ogled dogodkov v živo,
  • Red Bull TV, za ogled adrenalniskih posnetkov,
  • Netflix, filmi, serije in risanke na zahtevo (potrebna je naročnina),
  • Pluto TV in Hulu, ki sta na voljo samo za ameriški trg,
  • NeverThink,
  • In druge

Oculus napoveduje širjenje z dodatnimi aplikacijami, video vsebinami in kanali. Je pa Oculus TV, za razliko od Oculus Venus in Oculus Rooms, ki sta tudi na voljo za Oculus Go, izolirana aplikacija in ne omogoča druženje z ostalimi uporabniki oziroma povabiti prijatelje za skupinski ogled video vsebin.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.