Samo v tem tednu 100 evrov prihranka za novi Vive Cosmos

Novo leto, nova tehnologija! S prihrankom za najnovejši komplet VIVE Cosmos, bo januarska melanholija hitro pozabljena.

0
HTC Vive Cosmos
HTC Vive Cosmos

Novo leto, nova tehnologija! S prihrankom za najnovejši komplet VIVE Cosmos, bo januarska melanholija hitro pozabljena. Vive Cosmos odpira nove svetove s preprosto nastavitvijo, impresivno grafiko in edinstvenim dizajnom, ustvarjenim za celodnevno igranje v svetovih navidezne resničnosti.

Vive Cosmos je najnovejši v ponudbi sistema navidezne resničnosti in prinaša najsodobnejšo tehnologijo. Enostavnost, udobje in zmogljivost so v ospredju tega vsestranskega naglavnega sistema, ki bo sčasoma rasel skupaj z vami in vam omogočal, da boste v Cosmosu uživali še leta.

Poleg poplnoma novega sistema Vive, bodo vsi uporabniki prejeli še 6 mesecev brezplačne uporabe VIVEPORT Infinity, ki omogoča neomejen dostop do stotine najbolje ocenjenih VR aplikacij, iger in videov. Ne glede na to, ali se bojujete na poti do zmage v Swords of Gargantua, doživiljate klasično zombi ljubezensko zgodbo z Gloomy Eyes ali pa ob igranju Five night’s at Freddy’s VR: Help Wanted, preživljate pravo grozo, Infinity ima za vsakogar nekaj.

Ta izjemna Vive Cosmos ponudba velja od 16. januarja, do srede, 22. januarja. Več podrobnosti je na voljo na spletni strani www.vive.com.

Znižane cene pri prodajalcih v Sloveniji:

O HTC VIVE:

HTC VIVE je prva platforma za navidezno resničnost (VR) in ekosistem, ki ustvarja realistične izkušnje VR za podjetja in posameznike. Ekosistem VIVE je zgrajen na podlagi najboljše strojne in programske VR opreme na trgu. VIVE business obsega najboljšo XR strojno opremo, platformo VIVEPORT in trgovino z aplikacijami; VIVE Enterprise Solutions za poslovne uporabnike; VIVE X, 100 milijonov dolarjev poslovni pospeševalnik za VR; VIVE Studios, pobuda za razvoj zabavnih, igričarskih in podjetniških vsebin; in VR ARTS za kulturne vsebine. Za več informacij o VIVE, obiščite www.vive.com.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.