Sistem navidezne resničnosti VIVE Pro sedaj še dostopnješi

HTC Vive ostaja vodilni na svojem področju, ko gre za inovativne nove vsebine. Zato so se odločili v novo leto vstopiti s trajno znižanimi cenami za celotno ponudbo izdelkov Vive Pro!

0
HTC Vive Pro
HTC Vive Pro

HTC Vive ostaja vodilni na svojem področju, ko gre za inovativne nove vsebine. Zato so se odločili v novo leto vstopiti s trajno znižanimi cenami za celotno ponudbo izdelkov Vive Pro!

Z današnjim dnem lahko dobite vrhunsko ločljivost, optimalno ergonomijo in zvok visoke ločljivosti za Vive Pro HMD z novo ceno 659 evrov.

Potrebujete tudi bazne postaje in krmilnike? Vive Pro Starter Kit  vključuje naglavni sistem Vive Pro, dve bazni postaji Steam VR ™ 1.0 in dva Vive krmilnika po najboljši ceni doslej: 999 evrov.

Če želite svojo izkušnjo Vive dvigniti na višjo raven, si omislite Vive Pro Full Kit, ki zagotavlja natančno sledenje z dvema baznima postajama Steam VR 2.0 in dvema krmilnikoma, ki je sedaj dostopen po ceni 1199 evrov.

Se sprašujete, ali je Pro prava izbira za vas? Tehnične podrobnosti govorijo same zase:

  • Visoka ločljivost: 1440 x 1600 slikovnih pik na oko (2880 x 1600 slikovnih pik skupaj) z dvojnim zaslonom OLED.
  • Vrhunska zvočna izkušnja: Grafika je pomembna, vendar popolna potopitev v svet navidezne resničnosti (VR) zahteva nekaj več – potrebno je videti in slišati. Zato VIVE Pro odlikujejo slušalke za zvok visoke ločljivosti in 3D avdio – za razkošne zvočne posnetke s katerimi se boste v popolnosti podali v navidezno resničnost.
  • Dvojni mikrofon: VIVE Pro ima dva mikrofona, ki aktivno odpravljata hrup iz okolice in povečujeta jasnost zvoka pri igrah ali v družabnih VR izkušnjah.
  • Razširjeno igralno okolje: Zagotovite si dodaten prostor za gibanje v virtualnem svetu. V kompletu VIVE Pro Full Kit so na voljo SteamVR ™ 2.0 bazne postaje in krmilniki nove generacije, ki omogočajo sedeče, stoječe in razširjene prostore v velikosti do 93 kvadratnih metrov.*
  • Udobje: Vive Pro je zasnovan z optimizirano ergonomijo, ki omogoča enostavno nošenje, dolgotrajnejšo igro in široko paleto velikosti glave, vrst pogleda in celo očal.

Za več podrobnosti glede cen in razpoložljivosti, obiščite  www.vive.com

*do 10 x 10 m s pomočjo štirih baznih postaj SteamVR 2.0. Vključeni bazni postaji podpirata do 42 x 42 cm.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.