Soba doživetij v Thermani Laško

V hotelu Thermana Park Laško so kot del animacije za hotelske in zunanje goste odprli Sobo VR doživetij.

0
Soba VR doživetij Thermana Laško
Soba VR doživetij Thermana Laško

V hotelu Thermana Park Laško so kot del animacije za hotelske in zunanje goste odprli Sobo VR doživetij.

V njej lahko preizkusite avtorsko delo ekipe Zgodbarjev, ki so s podporo Thermane Laško osnovali posebno doživetje navidezne resničnosti. Spoznate lahko  barvit srednji vek, čas mogočnih grofov Celjskih in zgodbo tragične ljubezni Friderika in Veronike. Ideja z naslovom “Spremeni tok zgodovine” je bila nagrajena s strani Slovenske turistične organizacije na Dnevih slovenskega turizma in predstavlja enega najbolj inovativnih turističnih produktov tega leta, uporabniku pa daje moč, da s svojimi dejanji vpliva na potek zgodovine. Prva preizkušnja, ki ga čaka, je ta, da Friderika reši iz ječe…

Na voljo ob petkih, sobotah in nedeljah v terminu 17.00-21.00 (dodatni termini so na voljo po dogovoru). Cena doživetja, ki traja do 20 minut je 9 EUR.

Informacije in rezervacije termina igranja na hotelski recepciji hotela Thermana Park Laško ali na telefonu (03) 423 2000!

Prejšnji članekRAZSTAVA | VR/360°/GAMES@ANIMATEKA
Naslednji članekVR & AR Meetup 17. 12. 2018
Andrej Somrak je navdušenec nad novimi tehnologijami, še posebej nad tehnologijami navidezne, izboljšane in mešane resničnosti. Svoje navdušenje izpopolnjuje tudi v okviru doktorskega študija, kjer so njegova raziskovalna področja stranski zdravstveni učinki uporabe VR tehnologij, uporabniška izkušnja, dostopnost in interakcija. Poleg tega je avtor več člankov in predavatelj s področja tehnologij navidezne resničnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.