Svetovno prvenstvo v nogometu si boste lahko ogledali v navidezni resničnosti

BBC je napovedal, da boste lahko 33 tekem letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji izkusili v navidezni resničnosti. Ogled bo možen z brezplačno aplikacijo VR 2018 World Cup.

0
Svetovno nogometno prvenstvo Rusija 2018
Svetovno nogometno prvenstvo Rusija 2018

BBC je objavil, da bodo v navidezni resničnosti predvajali 33 nogometnih tekem letošnjega nogometnega prvenstva v Rusiji. Ogled bo možen z brezplačno aplikacijo VR 2018 World Cup.

Ogled tekem bo iz lastne navidezne luksuzne VIP lože, ki vam bo pričarala občutek, kot da ste tam v živo. Tekmo pa si boste lahko ogledali tudi za goloma.

Časovni razpored vseh tekem je dosegljiv na tem naslovu, ni pa še znano katere vse tekme bodo predvajane tudi v navidezni resničnosti. Svetovno prvenstvo se začne 14. junija in končna 15. julija.

Aplikacija bo na voljo za iOS in Android telefone za ogled na Google Cardboard in sorodnih napravah, za boljšo izkušnjo pa na Samsung Gear VR, Oculus Go in Sony Playstation VR.

BBC je prav tako napovedal, da bodo 29 tekem predvajal tudi v Ultra HD (4k), vendar boste za ogled v tako visoki ločljivosti potrebovali kar 40 Mbit/s prenosa.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.