V Slovenijo prihaja HTC VIVE in HTC VIVE Pro!

Slovenija je prva država v srednji in vzhodni Evropi, kjer bo HTC VIVE na voljo na prodajnih policah trgovcev z zabavno elektroniko in pri operaterjih mobilne tehnologije.

0
HTC Vive komplet
HTC Vive komplet

Slovenija je prva država v srednji in vzhodni Evropi, kjer je HTC Vive na voljo na prodajnih policah trgovcev z zabavno elektroniko in pri operaterjih mobilne tehnologije.

Od petka 14. 12. 2018, pa do nedelje 16. 12. 2018, boste lahko ekskluzivno v Big Bang-u (Hala 5) v ljubljanskem BTC-ju, preizkusili in se popeljali v svet navidezne resničnosti z napravama HTC Vive in HTC Vive Pro. Na napravi bo nameščen tudi Vive Wireless adapter, s katerim se naglavni prikazovalnik poveže z računalnikom brez žic, zaradi česar se v navidezno izkušnjo še bolj vživimo, saj se lahko tako popolnoma neovirano premikamo po prostoru. Hkrati pa je taka izkušnja tudi bolj varna, saj ne obstaja nevarnost, da se zapletemo v kable in v najslabšem primeru tudi pademo.

HTC Vvive BigBang
HTC Vive v Big Bang-u

Trenutno je v Big Bang-u možno kupiti originalen HTC Vive komplet, ki vključuje naglavni prikazovalnik HTC Vive, 2x Vive krmilnik in bazni postaji Lighthouse za sledenje v prostoru. Cena kompleta je 659,99 EUR.

Napovedujejo pa tudi, da v letu 2019 na prodajne police prideta tudi HTC Vive Pro in HTC Vive Focus.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.