Zlati sempler za VR CHEF doživetje

Na sedemnajstem tekmovanju za regijske nagrade Sempler je bilo dne 28. 11. 2019 podeljenih dvanajst zlatih in velika nagrada. Zlati sempler v kategoriji najboljši tehnološki pristop je dobila akcija »VR CHEF doživetje« (»VR CHEF experience«).

0
VR CHEF doživetje
VR CHEF doživetje

Na letošnje tekmovanje Sempler za najboljše medijske strategije leta je bilo prijavljenih 80 del, od tega jih je 42 prišlo v ožji izbor. Devetčlanska mednarodna žirija je med njimi izbrala 12 medijskih projektov in jih nagradila z nagrado zlati sempler, najvišjo nagrado, veliki sempler, pa je podelila projektu »Odrekam se svojemu otroku« (»I (Dis)own My Child«).

Mednarodni govorci, vplivne znamke in številne poslovne priložnosti na SEMPL vsako leto privabijo več kot 1.200 marketinških, medijskih in komunikacijskih strokovnjakov iz Srednje in Jugovzhodne Evrope. Prepriča jih tudi SEMPL-ova edinstvena atmosfera, saj je dogodek dovolj velik za širjenje poslovnih poznanstev, hkrati pa je dovolj intimen, da lahko svojega najljubšega govorca povabijo na kavo. SEMPL velja za enega od najbolje organiziranih in skrbno vodenih poslovnih dogodkov v Jugovzhodni Evropi, ki se že tradicionalno se odvija v idiličnem okolju Grand Hotela Bernardin.

Zlati sempler v kategoriji najboljši tehnološki pristop je dobila akcija »VR CHEF doživetje« (»VR CHEF experience«). Za Atlantic Grupa / Droga Kolinska so jo zasnovali Luna \TBWA, v sodelovanju z Media Publikum, CNJ, Unsanctioned media in Squareme.

Gre za VR kulinarično delavnico z vrhunskim chefom Luko Koširjem ob promociji nove linije paštete Argeta Exclusive – A la Chef Luka Košir – Račja pašteta s praženimi lešniki in vanilijo. VR izkušnja vabi na popotovanje od divjine do ustvarjenja kulinarične umetnine, in si jo lahko ogledate na tej povezavi. V akciji so podarili več kot 1000 brezplačnih VR očal, ki so pošla v nekaj dneh, deset srečnežev pa se je tudi udeležilo kulinarične delavnice, ki jo je vodil Luka Košir osebno. VR izkušnja je bila ogledana 300.520-krat.

ZLATI SEMPLER V KATEGORIJI NAJBOLJŠI TEHNOLOŠKI PRISTOP

VR CHEF doživetje (VR CHEF experience)

Oglaševalec: Atlantic Grupa / Droga Kolinska
Prijavitelj: Luna \TBWA
Oglaševalska agencija: Luna \TBWA
Medijska agencija: Media Publikum
Produkcijska hiša: CNJ, Unsanctioned media, Squareme
Sodelavci: Špela Cocej Minatti, Simon Žalec, Vida Kos, Tine Lugarič, Damijan Penič

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.